Cerita sex mak datin Free sluts to chat to


23-Jun-2017 20:14

Zaimah dalam pada mengandong masih memandu sendiri keretanya Waktu itu kandongan Zaimah baru nak masuk 4 bulan, Zaimah pula walaupun mengandong mengenakan baju seluar fit ketat menampak bentuk perut dan teteknya yang besor. Waktu itu EM terserempak dengan Zaimah di tempat parking di Sogo kerana EM ada temu janji untuk ukur pakaian dikedai di tingkat 3 Sogo. ..tanya EM pada Zaimah yang sedang menunggu lift untuk keatas sambil Zaimah menghulur tangan lalu mencium tangan EM yang dibalas oleh EM mencium tangan Zaimah dan juga pipi nya.

Sempat juga EM meraba perut Zaimah yang buncit itu.

Manakala EM amat ghairah main pantat Zaimah kerana dia memang suka main dengan wanita mengandong.

Zaimah berjanji dengan EM akan terus kasi pantatnya sehingga dia nak bersalin nanti.

”kata EM sambil meraba raba celak kelengkang Zaimah.

Sebenarnya pantat Zaimah dah mula basah akibat ghairah waktu diraba raba oleh EM.

“tak tau uncle rasanya rumah mak, dia takda memang betul pergi Trengganu tapi adik Mah dan Yati ada...

Mah nak balik rumah Nizam takda dia pergi ke Hong Kong beli barang souvenir untuk kedai”balas Zaimah terus terang.

Cerita sex mak datin-29

love on line dating

“ya lah bang suami Mah dah banyak kali dengar emak Mah main dengan abang, lagi pun ada dulu dengan jiran india tu, emak mengerang kuat jadi dia syok tiap kali kami main dia suruh Mah kuat kuat mengerang dan suruh meraung, Mah pun kadang kadang memang semula jadi mengerang..abang main kan sedap bangg! abang sayang emak Mah tapi kalau Nizam nak main dengan emak Mah, abang ok aje janji emak Mah kasi.Mah sayang main memang sedap tapi masing masing mesti pandai naikkan syahwat kalau tak tak puas sayang, Mah suka gaya apa? Zaimah dipimpin sambil berpegang tangan naik ketingkat 10 ke bilik EM.Semasa mengukur lelaki cina itu sempat juga memegang perut Zaimah dan di perhatikan oleh EM penuh bernafsu.